+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Márvány, kő beltéri asztallapok

Szűrő
Tulajdonságok

Éttermi márvány és kő asztallapok kávéházi, bisztró és cukrászda felhasználásra, széles szín és méretválasztékban.

A márvány asztallapok négyzetestéglalap és kerekkör méretben kaphatók. Akár egyedi méret gyártását is vállaljuk.

Klasszikusbisztró hangulat kialakítása esetén ideális választás. Legyen szó beltérről, vagy kültéri teraszról. Tökéletes megoldás francia stílusú bisztrók és kávézók márvány asztalának. A természetes kő, márvány szép színekkel és gyönyörű struktúrával, egész sor belsőépítészeti koncepcióba integrálható.

A csillogó időtálló márvány asztallapok miden felhasználási és időjárási körülmények ellen fognak állni.

A márvány asztallap rögzítése szinte minden a Dublino által forgalmazott asztallábhoz megoldható. A rögzítési lehetőségek és ezek költségével kapcsolatosan vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.