+36-1-422-0414
DL OVAL RED

DL OVAL RED

Fém bankett szék
9 873 Ft / 27,00€
Raktáron*
*Az aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 365.68000000
deviza eladási árfolyamán

Fém bankett szék

DL OVAL RED fém, vasvázas piros kárpitos bankett szék, konferencia szék
NETTÓ ÁRA:
100 db felett: 27 EUR
41-99 db : 33 EUR
0-40 db : 36 EUR
A szék 130 kg teherbírású.
A szék használható dísztermek ülőalkalmatosságának, templomi bútornak, tantermek, esküvők, , iskolák, szállodák, konferencia központok, céges összejövetelek, ülőhelyeként.
Ülőrésze öntött, nem normál vágott szivacs betétes 5 cm magas poliuretán hab, bázisa megerősített rétegelt lemez. Az egyedi erős hab ülőke, hosszabb távon sem deformálódik
A kárpitozása, erősen ellenálló anyagból lett gyártva
A szék vázának alap tartozéka, a műanyag távtartók, melyek megvédik a széket a rakásoláskor keletkező esetleges karcolástól.
Raktárprogram része.
100 db felett a képen látható színtől eltérő színkombinációban is rendelhető. Egyedi rendelés esetén a megrendelő megadhatja a szék gyártójának színválasztékából a váz színét, és a kárpit anyagát is meghatározhatja. Felár ellenében lángálló, tűzálló szivaccsal és kárpittal is rendelhető a szék.
Spandex székhuzat külön vásárolható a termékhez.

A DL OVAL BLACK PIROS BANKETT SZÉK egy 20x20x1,2 mm acél szerkezetes rendezvényeken alkalmazható kényelmes strapabíró termék. KONFERENCIA SZÉKNEK alkalmas, rakásolható termék. Az acélvázas fekete színű szinterezést kapott, extra erős vázszerkezetű tárgyalószék minden szempontból megfelelő választás konferenciák, bankettek, esküvők bútorának. A termék könnyen rakásolható, egymásba rakható, rakatolható. 

A terméket meghatározó nevek: bankett, konferencia, tárgyaló, rakásolható, piros, kerek háttámlás

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
62
Magasság (cm)
91
Szélesség (cm)
46
Ülőfelület magasság (cm)
47
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Rakásolható
Képek instagramon
Megnézem