DL PARIS C / PD 7087 / MX PET CERAMIC LAP
Akció

DL PARIS C / PD 7087 / MX PET CERAMIC LAP

Szett kedvezményes áron
174 012 Ft / 457,00€ 248 262 Ft / 652,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 380.77000000
deviza eladási árfolyamán

Szett kedvezményes áron

Nagykereskedelmi szetteink a tökéletes választások azoknak, akik éttermeket, kávézókat vagy más vendéglátóipari egységeket üzemeltetnek. Kínálatunkban székek, asztalbázisok és asztallapok különböző stílusokban és méretekben elérhetők, hogy segítsünk az üzleted egyedi igényeinek való megfelelésben. Mindegyik szettünk kiváló minőségű anyagokból készül, tartósságot és esztétikumot egyesítve. Böngészd termékeinket, hogy megtaláld a tökéletes kombinációt, ami hozzájárul vendéglátóipari egységed stílusához és kényelméhez!


Asztallap


Az MX PET TOP CONCRETE szürke polírozott szélű asztallap egy kiváló minőségű, új generációs furnérlemezből készült lap, amely tartós és könnyen karbantartható anyagból készült.

A lap szürke színe elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak, így ideális választás lehet éttermi, vendéglátói, kávéházi, irodai vagy akár otthoni környezetben egyaránt.

Az asztallap felülete sima és polírozott, így kellemes tapintást biztosít, valamint könnyen tisztítható. A szélek szintén polírozottak és egyenletesek, ami egy további elegáns és prémium megjelenést ad az asztalnak.

Az asztallap könnyű és tartós, amely lehetővé teszi a hosszú távú használatot. Emellett az anyag környezetbarát, így a vásárlók a környezetvédelem szempontjából is jó döntést hoznak ezzel a termékkel.


Székek


Fedezze fel a DL Star C széket a Dublino kínálatában, amely ötvözi az elegáns design-t a kényelemmel. A prémium minőségű szék tökéletes választás otthoni vagy üzleti környezetben.


A DL Star C szék modern stílusa és letisztult vonalai valódi stíluselemeket adnak bármilyen belső térnek. A gondosan kiválasztott anyagok és a precíz kidolgozás biztosítják a szék tartósságát és hosszú élettartamát.


A szék nemcsak esztétikus, hanem kényelmes is. Az ülőfelület és háttámla kényelmes ülési élményt nyújt. Az ergonomikus kialakítás és a megerősített szerkezet biztosítja a stabilitást és támogatást.


A DL Star C szék sokoldalúsága kiemelkedő. Ideális választás lehet otthoni étkezőkbe vagy kávézókba. Az elegáns dizájn és a megbízható minőség egyaránt fokozza az enteriőr vonzerejét és funkcionalitását.


Fedezze fel a DL Star C szék sokoldalúságát és kényelmét, és tegye még vonzóbbá otthonát vagy vállalkozását. Az exkluzív megjelenés és a prémium minőség garantáltan emeli a belső tér stílusát és a szék használatának élményét.

Bázis


Fém asztalláb fekete színben.

40 x 40 cm bázisrésszel

72 cm magas

Max: 70 x 70 cm laphoz

Kövess instagramon
Megnézem