DL SHIELD BLACK
Akció

DL SHIELD BLACK

Bankett, konferencia szék, fekete
14 429 Ft / 39,00€ 21 828 Ft / 59,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 369.97000000
deviza eladási árfolyamán

Bankett, konferencia szék, fekete

A DL SHILED BLACK fekete bankett szék egy 20x20x1,2 mm acél szerkezetes, rendezvényeken és konferenciákon alkalmazható kényelmes strapabíró rendezvényszék. Az acélvázas fekete színű szinterezést kapott, extra erős vázszerkezetű tárgyalószék minden szempontból megfelelő választás konferenciák, bankettek, esküvők bútorának. A szék könnyen rakásolható, egymásba rakható, rakatolható. A konferencia szék használható dísztermek ülőalkalmatosságának, templomi bútornak, tantermek, esküvők, , iskolák, szállodák, konferencia központok, céges összejövetelek, ülőhelyeként.

Ülőrésze öntött, nem normál vágott szivacs betétes 5 cm magas poliuretán hab, bázisa megerősített rétegelt lemez. Az egyedi erős hab ülőke, hosszabb távon sem deformálódik A kárpitozása, erősen ellenálló anyagból lett gyártva. A konferencia szék 130 kg teherbírással rendelkezik.  A szék vázának alap tartozéka, a műanyag távtartók, melyek megvédik a bankett széket a rakásoláskor keletkező esetleges karcolástól.

100 db felett a képen látható színtől eltérő színkombinációban is rendelhető. Egyedi rendelés esetén a megrendelő megadhatja a szék gyártójának színválasztékából a váz színét, és a kárpit anyagát is meghatározhatja. Felár ellenében lángálló, tűzálló szivaccsal és kárpittal is rendelhető a rendezvényszékSpandex székhuzat és székszállító kocsi külön vásárolható a termékhez.


A termékből kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem szolgálunk ki.

A termékeken DUBLINO márkajelzés található.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
90
Mélység (cm)
57
Szélesség (cm)
43
Ülőfelület magasság (cm)
47
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Rakásolható
Anyag
Kárpitos
Ajánlás
Konferencia, bankett
Szín
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem