DL STAR C / PD 7087 / MX PET CERAMIC LAP
Akció

DL STAR C / PD 7087 / MX PET CERAMIC LAP

Szett kedvezményes áron
183 150 Ft / 481,00€ 263 493 Ft / 692,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 380.77000000
deviza eladási árfolyamán

Szett kedvezményes áron

Nagykereskedelmi szetteink a tökéletes választások azoknak, akik éttermeket, kávézókat vagy más vendéglátóipari egységeket üzemeltetnek. Kínálatunkban székek, asztalbázisok és asztallapok különböző stílusokban és méretekben elérhetők, hogy segítsünk az üzleted egyedi igényeinek való megfelelésben. Mindegyik szettünk kiváló minőségű anyagokból készül, tartósságot és esztétikumot egyesítve. Böngészd termékeinket, hogy megtaláld a tökéletes kombinációt, ami hozzájárul vendéglátóipari egységed stílusához és kényelméhez!


Asztallap


Az MX PET TOP CONCRETE szürke polírozott szélű asztallap egy kiváló minőségű, új generációs furnérlemezből készült lap, amely tartós és könnyen karbantartható anyagból készült.

A lap szürke színe elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak, így ideális választás lehet éttermi, vendéglátói, kávéházi, irodai vagy akár otthoni környezetben egyaránt.

Az asztallap felülete sima és polírozott, így kellemes tapintást biztosít, valamint könnyen tisztítható. A szélek szintén polírozottak és egyenletesek, ami egy további elegáns és prémium megjelenést ad az asztalnak.

Az asztallap könnyű és tartós, amely lehetővé teszi a hosszú távú használatot. Emellett az anyag környezetbarát, így a vásárlók a környezetvédelem szempontjából is jó döntést hoznak ezzel a termékkel.


Székek


Ismerkedjen meg a DL Paris C székkel, amely egyedi eleganciával és kényelemmel bűvöli el. A prémium minőségű szék tökéletes választás lehet otthoni vagy üzleti enteriőrökbe.


A DL Paris C szék modern dizájnja és letisztult formavilága igazi stílusjegyeket kölcsönöz a térnek. A gondosan válogatott anyagok és a precíz kidolgozás garantálják a szék hosszú élettartamát és stabilitását.


A szék nem csak esztétikus, hanem kényelmes is. Az ülőfelület és háttámla pihentető ülést biztosít. Az ergonomikus kialakítás és a megerősített szerkezet stabilitást és kényelmet nyújt.


A DL Paris C szék sokoldalúsága rendkívüli. Ideális választás lehet otthoni étkezőkbe vagy vendéglátóipari helyekre. Az elegáns megjelenés és a minőségi kivitelezés egyaránt hozzájárul az enteriőr vonzerejéhez és használhatóságához.


Fedezze fel a DL Paris C szék sokoldalúságát és kényelmét, és tegye még vonzóbbá otthonát vagy vállalkozását. Az exkluzív design és a prémium minőségű anyagok egyesítése garantáltan emeli a tér stílusát és a szék használatának örömét.


Bázis


Fém asztalláb fekete színben.

40 x 40 cm bázisrésszel

72 cm magas

Max: 70 x 70 cm laphoz

Kövess instagramon
Megnézem