FONTOS TÁJÉKOZTATÓ Furlab Kft nevében küldött hamis dokumentumokról. Tájékoztató olvasása itt.

Dublino System/5094

Dublino System/5094

Modern kárpitozott éttermi pad
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 363.14000000
deviza eladási árfolyamán

Modern kárpitozott éttermi pad

Éttermi használatra megerősített tömör fa szerkezetes kárpitos pad. A pad standart méretei, 60 cm, 120 cm és sarok elem. Ezektől a méretektől eltérő, egyedi méretben is rendelhető a termék. Egyedi méret esetén 5 cm léptékkel változtatható a méret. Maximális javasolt leghosszabb elemhossz 150 cm. A termékek összeillesztése egyszerűen, láthatatlan bútorakasztó segítségével történik..

A éttermi padon használt anyagok és azok színe egyedileg választható. Az alsó bázis rész színe széles kínálatból kiválasztható. A pad ülőrészének és háttámlájának színe a kínálatunkban megtalálható anyagokból egyedileg összeválogatható. Kínálatunkban megtalálható anyagok kimondottan a nagy vendéglátóipari igénybevételnek megfelelő kárpitok, szövetek, műbőrök, vagy bőrök. Akár eltérő ülőke és háttámla szín rendelése is lehetséges. A megrendelő igényének megfelelően a háttámla hátulsó oldala szövetpótló anyaggal bevonva, vagy a kiválasztott kárpittal, vagy műbőrrel, bőrrel kárpitozva kerül kialakításra. Amennyiben a termék közvetlenül fal mellett lesz elhelyezve úgy javasoljuk, a költségkímélő szövetpótlós verzió választását. térben történő elhelyezés esetén a teljes egészében kárpitos verzió a jó választás..

Egyedi vevő által biztosított, hozott anyaggal is vállaljuk a padelemek elkészítését.

Ezt az új formájú, modern, letisztult vonalvezetésű éttermi padrendszert ajánljuk éttermek, szállodák, kávézók kényelmes és egyedi boxainak kialakításához. A kárpitozott pad elemeket lehet akár egymással szemben vagy székekkel kombinálva használni, elhelyezni.


A termékből kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem szolgálunk ki.

A termékeken DUBLINO márkajelzés található.

Méretek & részletek

Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Kövess instagramon
Megnézem