GR IVOR

GR IVOR

Teakfa kültéri terasz lounge szett
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 418.82000000
deviza eladási árfolyamán

Teakfa kültéri terasz lounge szett

Exlusive SUNBRELLA kárpitos fast dry habos kültéri szállodai, hotel lounge szett. A termék alumínium váza fehér porszórást kapott.

A termék gyorsan száradó szivaccsal ellátott éttermi, szállodai szófa szett.

Ülőfelülete SUNBERLLA anyaggal kárpitozva. Ez a legfelső kategóriás kültéri használatra kifejlesztett anyag minden vendéglátóipari igénybevételnek megfelel. A kényelmet a legújabb technológiával kifejlesztett “fast dry foam”, gyorsan száradó szivacs adja. Ennek a szivacsnak az előnye, hogy a termékre eső csapadék gyorsan átfolyik rajta, nem szívja be magába mint a hagyományos szivacsok. Ezért még egy kiadós eső után is gyorsan használatba vehetik vendégei a kedvenc szófájukat.

A szófa erős alumínium váza porszórt felöletet kapott, így a rozsdásodás még hosszú távon is kizárt. Alumínium vázas gyorsan száradó szivaccsal ellátott éttermi, szállodai szófa szett. Ülőfelülete SUNBERLLA anyaggal kárpitozva. Ez a legfelső kategóriás kültéri használatra kifejlesztett anyag minden vendéglátóipari igénybevételnek megfelel. Az elemek kívánság, és igény szerint kombinálhatók, variálhatók.

Az elemek alulról erős rögzítő fülekkel rögzíthető, így az elemek elmozdulása kizárt. Az elemek alján az alumínium vázban szintező csavarok kerültek beszerelésre, mely nem egyenletes felületen is alkalmassá teszik ennek a kültéri szálloda lonunge szett használatát.

Ennek az elegáns szállodai, vagy hotel kültéri moduláris, összerakható szettnek nagy előnye, hogy a külön-külön elemek a megrendelő igénye szerint variálható. Az elemek alulról összekapcsoló füllel rögzíthetők. Ennek köszönhetően az elemek nem mozdulnak el a használat során.

Méretek & részletek

Részletek
Szín
Szürke
Tulajdonságok
Kültéri
Kövess instagramon
Megnézem