+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Ágyak

Szűrő
Ajánlás
Tulajdonságok
1 / 3

Szállodai boxspring ágyak, bonell rugós hotel ágyak széles választékban Kizárólag szállodák, közületeket szolgálunk ki, nagykereskedelmi mennyiségben. Boxspring szállodai, hotel ágyak Kínálatunkban megtalálhatók a vendéglátásban méltán népszerű egy és kétszemélyes bonellrugós boxspring ágyak. Az ágyakat megrendelőink a megszokott szabvány méretben rövid szállítási határidővel rendelhetik meg. Egyedi méretben rendelt boxspring ágyak esetében az európai gyártásnak köszönhetően a piacon elvárható legrövidebb szállítási határidővel szállítjuk a megrendelt termékeket. Ágyainkat ajánljuk 3-4-5 csillagos szállodák, hotelek részére. Apartman házak, panziók, kollégiumok, munkásszállók, munkavállalói hotelek részére kedvezőbb árfekvésű termékeinket kínáljuk. Bonellrugós és táskarugós szálloda szobai ágymatracok Széles kínálatban rövid szállítási határidővel kínálunk komfort minőségű bonellrugós és táskarugós szállodai matracokat. Megrendelőink választhatnak a jól bevált egy vagy kétszemélyes sablon méretekből vagy külön igény esetén egyedei méretben is legyártjuk a matracokat. Szállodai használatra tervezett matracaink, minden igényt kielégítenek, és megfelelnek az összes törvényi szabályozásnak. Lakossági vásárlókat nem szolgálunk ki! Szállodai és hotelágyakkal kapcsolatos információért előre egyeztetett időpontban keressen minket. Kiemelkedő minőségű és stílusos ágyakat kínálunk szállodák és hotelek számára. Kollekciónkban boxspring ágy, ágy alap, szállodai ágy, matrac és fejvég egyaránt megtalálható. Alakítsa ki szállodai szobái bútorzatát a Dublino segítségével!