+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink!

A Dublino a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen nem fogad látogatókat, de kérdéseiket, ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket továbbra is fogadjuk telefonon és email-ben munkaidőben, ezeket az elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. 

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Szállodai ágyvégek

Szűrő
Ajánlás
Tulajdonságok

Szállodai hotel ágyvégek, fali panelek, headboard Szállodai, és hotelszobák kialakításánál fontos szempont egy szépen kivitelezett praktikus ágyvég, fali panel, headboard. A Dublino ebben is segít megrendelőinek. Kínálunk akár fix méretű, vagy egyedi méretre gyártott falra szerelhető kárpitos ágyvéget. Megrendelőink választhatnak letisztult kellemes tapintású, érintésű kárpitos ágyvéget. Itt a kiválasztott a szállodai szoba, hotel szoba hangulatával harmonizáló ágyvéget készítjük el. Amennyiben a design megkívánja, úgy választhat, gombos, gombbehúzott, steppelt, osztott verziók közül. Akár kisebb kárpitozott panel ( téglák ), függőlegesen, vagy vízszintesen osztott verziót választ, a Dublino megoldja problémáját.  A kárpitos ágyvéget kérheti falra szerelt verzióban, vagy a boxspringhez rögzített verzióban. Vállaljuk fix standard az ággal egyező méretű ágyvég gyártását. Amennyiben a megrendelőink igénylik egyedi méret gyártási is megoldjuk. Megoldást kínálunk franciaágyas és széthúzott két személyre kialakított szobaverziót kiszolgáló ágyvégre is.Szálloda, szálláshely, Airbnb szállások, hotelek, szállodaláncok, szálloda projecktek teljes kivitelezése, szobabútorok, ágyak, kihúzható ágyak, kihúzható kanapék, szállodai boxspring ágyalapok, szállodai ágymatracok, szobai székek, szobai fotelek, bőröndtartók, magánszállások, munkásszállások, kollégiumok, vállalati pihenőházak, idősek otthonának berendezéseire a Dublino széles kínálatot biztosít.