+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink!

A Dublino a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen nem fogad látogatókat, de kérdéseiket, ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket továbbra is fogadjuk telefonon és email-ben munkaidőben, ezeket az elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. 

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Hotelszoba szófák

Szűrő
Ajánlás
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ár
1 / 6

Szállodai szoba, suite, apartman kanapék, szófák Kínálatunk része az egyre nagyobb igényt kielégítő hotel szoba, szállodai, suite, apartman kanapé, sarok kanapé szófaEzek a nagyobb légterű suite, apartmanok nappali társalgó részének kiválóan megfelelő bútorai. A termékek akár kisebb sarok kialakítású, moduláris, részenként kombinálható szófák. Sarok kanapék rendelhetők fix modern verzióban, vagy akár ággyá alakítható megoldással. Így további vendégek elhelyezése megoldott. Ebbe a kategóriába tartozó terméket ajánljuk, kollégiumok, apartman házak, szállodák, hotelek szobáibaA szófák, kanapék, sarok elemek különböző kialakításban, és kárpitozással kérhetők. A termékek magas kopásállósággal rendelkező kárpittal készülnek, szennytaszító felülettek, a hosszútávú használhatóság miatt. Kizárólag kereskedelmi, vendéglátó egységeket szolgálunk ki, kereskedelmi mennyiségben. Lakossági vevőket és mennyiségeket nem áll módunkban kiszolgálni.