+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Kihúzható kanapék

Szűrő
Ajánlás
Tulajdonságok
1 / 2

kihúzható kanapékrekamiék, kifejezetten erősmindennapi használatra alkalmas mechanikával készülnek.

Ezek a remek kinyithatónyitható kanapékszófák ideális választás a vendéglátóipar szállodai szobák, hotelszobák számára.

Az egyszerű mozgatásuk által a szobaasszonyok egyedül könnyű mozdulattal könnyen ággyá, vagy ülőkanapévá tudják alakítani.

A fekvőfelület a termék kialakításának függvényében a háttámlára merőlegesen extra erős acél rugós mechanikával mozgatható, alakítható ággyá. Más esetben a háttámlával párhuzamos fekvőfelület alakítható ki.

Minden esetben vendégei egy teljes értékű teljesen vízszintes felületű kimondottan kényelmes ágyat kapnak.

A termékek rendelhetők a gyártók széles kárpitválasztékából, vagy akár a kedves megrendelőnk által biztosított kárpittal, bőrrel, műbőrrel. ( Gyártó függvénye )

Kizárólag kereskedelmi, vendéglátó egységeket szolgálunk ki, kereskedelmi mennyiségben.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem áll módunkban kiszolgálni.