+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat. Budapesti bemutatótermünk május 18-tól ismét a megszokott rendben fogad látogatókat, hétfőtől csütörtökig 9-17h, pénteken 9-16h óra között. Elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali, vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Szófák

Szűrő
Ajánlás
Szín
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ár
1 / 7

A Dublino kínálatában széles körben megtalálhatók a kimondottan éttermekkávézókbárokszállodák és hotelek számára kifejlesztett erős szerkezetű kárpitos szófák kanapéklounge és lobby bútorok.

Ezek a termékek erős tömörfa szerkezettel rendelkeznek. Tervezésüknél kifejezetten figyeltek a nagy igénybevételre való alkalmatosságra. Fa lábas, vagy fém lábas verziók közül válogathatnak megrendelőink.

A kárpitos felülete kizárólag nagy kopás állóságú és szennytaszító anyaggal , kárpittal, bőrrel, műbőrrel készülnek.

Ezek a szófák rendelhetők a gyári, Dublino kínálatában megtalálható kárpitokkal szövetekkel, vagy akár a megrendelő által biztosított anyagokkal.

Igény szerint akár egyedi kivitelek legyártását, méretre gyártást is vállalunk.

Válasszon akár egyszemélyes fotel, vagy kétszemélyes kanapé, vagy akár a háromszemélyes kanapé verziók közül.

A bárokba, éttermekbe, kávézókba rendelendő szófák esetében kérje szakszerű tanácsadásunkat.