+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink!

A Dublino a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen nem fogad látogatókat, de kérdéseiket, ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket továbbra is fogadjuk telefonon és email-ben munkaidőben, ezeket az elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. 

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Szék koptatószeg

Szűrő
Ajánlás
Tulajdonságok

A székek használata, mozgatása közben felmerülő zajt hivatott meggátolni ez a kiváló kiegészítő. A fa lábas székek aljára, az alkatrész gyári részeként rögzített szöggel kell felrögzíteni. A termék nagy kopás állóságú filc felületben végződik, így megóvja az ajzatott a karcoktól és a szék mozgatása nem jár zörgéssel, zajjal. A padlókímélő, lábalátét hasznos kiegészítője lehet a Dublinonál vásárolt székének. Ezek a szögelhető szék filctalpak nagy sűrűségű polietilén anyagból készülnek a nagy kopásállóság miatt. A filcréteg kopására a széklábfilc használata mellett is figyelni kell. A lekopott filcfelület miatt a hordozó műanyag is kopásnyomot hagyhat.

A termék barna színben raktárprogram része. Az ár nem tartalmazza a felszerelés díját.  Termékre jellemző kifejezések: székfilc, csúszásgátló, kopásgátló, kopogásgátló, koptatószeg, szegelhető