+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink!

A Dublino a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen nem fogad látogatókat, de kérdéseiket, ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket továbbra is fogadjuk telefonon és email-ben munkaidőben, ezeket az elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. 

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Napernyők

Szűrő
Ajánlás
Stílus
Tulajdonságok

Professzionális éttermi napernyő kínálatunk, Vendéglátóipari egységek profi árnyékolástechnikai eszközeként ajánljuk partnereink részére. A napernyők kiválóan alkalmasak kerthelységek, teraszok, erkélyek, napágyak árnyékolására. A kínálatunkban szereplő kiváló minőségi anyagokból készült napernyők megfelelnek mindennemű törvényi és technikai előírásnak. Napernyőink kimondottan a nagy igénybevételnek kitett éttermek, szállodák követelményeinek megfelelően készülnek. A napernyőink több színben rendelhetők. Kínálatunkban megtalálható professzionális napernyők jelentősen erősebb anyagok felhasználásával készülnek, mint a barkácsáruházakban kapható rövid élettartalmú, lakossági célra gyártott termékei. A napernyők formája lehet négyzet formájú, 3 x 3, vagy 4 x 4 méteres. Megrendelőink választhatnak a téglalap formájú napernyők közül is. Óriás napernyőkhöz a rögzítő napernyő talp igény szerint választható.