OT ASTERIXHEATER

OT ASTERIXHEATER

Kompakt fűtőpanel
224 835 Ft / 603,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 372.86000000
deviza eladási árfolyamán

Kompakt fűtőpanel

A OT ASTERIXHEATER fűtő panel egy nagyszerű megoldás azok számára, akik szeretnék élvezni a szabadtéri időtöltést, de nem akarnak lemondani a kényelemről és a melegségről. Ez a kiváló minőségű fűtőpanel modern és elegáns kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen kültéri környezetbe.

A fűtőpanel alumínium burkolatú, amely nemcsak időjárásálló, hanem könnyű és tartós is. A panelen található fűtőbetét pedig hatékonyan melegíti a környezetet, így kellemes meleget biztosít az esti órákban vagy a hűvös napokon.

A fűtőpanel rendkívül egyszerűen telepíthető, és nagyon könnyen használható. A karbantartása is rendkívül egyszerű, mivel nincsenek mozgó alkatrészek, és nem szükséges karbantartást igénylő gáz vagy olaj sem.

A fűtőpanel teljesítményét könnyen állíthatod, így szabályozhatod a hőmérsékletet a szabadtéri tevékenységekhez vagy eseményekhez igazodva. Az alumínium burkolat nem csak védi a fűtőpanelt a kültéri elemektől, de stílusos megjelenésével vonzó kiegészítője lehet a teraszodnak vagy kertednek.


Sugárzási tartomány: 12 m2 – Hz 5 m2*

Beállítások: 1500 watt

Kábel kábel: 1,8 m

Fűtőelem: halogén

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
195
Szélesség (cm)
50
Súly (kg)
12
Kövess instagramon
Megnézem