+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Otthon

Szűrő
Ajánlás
Szín
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Egyedi méretben rendelhető
Ajánlás otthonra
Ár
1 / 17

Dublino bútorok már otthoni mennyiségben is raktárkészletről. Válogasson a Dublino kínálatából otthonába vendéglátóipari használatra fejlesztett strapabíró termékeink közül

Raktárkészletünkről azonnali raktári átvétellel, vagy akár másnapi futárszolgálattal történő kiszállítással.

Az éttermekben méltán népszerű bútorok már otthoni felhasználásra is elérhetők. Válassza ki raktárprogramunkban szereplő otthonába leginkább illő székek bármelyikét, és akár másnap design éttermi székekben ülve fogyaszthatja családjával vacsoráját.

Kerti bútor kínálatunkból biztosan talál stílusában megfelelőt kerti teraszára, erkélyére. Magyarország legismertebb vendéglátó teraszbútor szállítója biztos garancia a minőségi kültéri bútorokra. Válassza a Dublino minőséget.

Átvételi lehetőségekről és a minimum rendelhető mennyiségekről érdeklődjön elérhetőségeinken.