+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Otthoni kárpitos beltéri étkező konyha székek

Szűrő
Ajánlás
Szín
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ajánlás otthonra
Ár
1 / 6

Étkező és konyha székek kárpitozott verzióban

Favázas, fémvázas, karfás vagy karfanélküli? Nem gond a Dublino kínálatában mindent megtalál ha kárpitozott vagy kárpitos étkezőszéket keres. Amennyiben kárpitos konyhaszéket keres akkor is jó helyen jár. A vendéglátóiparban bizonyított választékunk már lakossági otthoni használatra is elérhető. 

Válasszon szettben asztal székkel. Kedvező árfekvésű olcsó termékeink vendéglátóipari célra lettek kifejlesztve. Ezért biztos lehet benne, hogy ezek az étkező székek hosszú ideig fogják családja kényelmét szolgálni.