PED ARK4

PED ARK4

Design asztalbázis
58 809 Ft / 147,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.06000000
deviza eladási árfolyamán

Design asztalbázis

Fedezze fel a PED ARK4 központi asztalbázisának eleganciáját és funkcionalitását. Ez a modern és stílusos asztalbázis tökéletes választás minden olyan térbe, ahol a minimalista és letisztult design a fő szempont.


A PED ARK4 központi asztalbázis kiemelkedő minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és megbízhatóságot garantálnak. A masszív acél vázszerkezet erős és stabil alapot biztosít az asztalnak. A fekete festett felület pedig elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz az asztalnak.


Ez a központi asztalbázis tökéletesen illeszkedik különböző asztallapokhoz, legyen szó fából, üvegből vagy más anyagból készült asztallapról. A letisztult és egyszerű design lehetővé teszi, hogy az asztalbázis harmonikusan illeszkedjen a környezethez, legyen az otthoni étkező, a nappali vagy az irodai közösségi tér.


A PED ARK4  asztalbázis könnyen telepíthető és rendkívül stabil. Emellett a strapabíró anyagok és a precíz gyártási folyamatok biztosítják az asztalbázis hosszú élettartamát és megbízhatóságát.


Válasza a PED ARK4 központi asztalbázist, hogy egy modern és elegáns asztalt hozzon létre otthonában vagy üzleti környezetben. 

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
110
Kövess instagramon
Megnézem