+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink!

A Dublino a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen nem fogad látogatókat, de kérdéseiket, ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket továbbra is fogadjuk telefonon és email-ben munkaidőben, ezeket az elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. 

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Dekor beltéri asztallapok

Szűrő
Ajánlás
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ár
1 / 6

Dekor asztallap, dekorozott asztallap dekorit asztallap éttermi használatra

Dekorozott asztallapjainkat egyedi méretben és színben gyártjuk megrendelői igényre. Az összes Európában forgalmazott dekor gyártó alapanyagával dolgozunk.

Ennek a nagy kopás állóságú anyagnak köszönhetően olyan asztallap gyártható ami minden a vendéglátásban felmerülő kritériumnak eleget tesz. Dekor felületű asztallapjainkat gyártjuk MDF vagy tömörfa bázisra. Ilyen esetekben a megrendelők eldönthetik, hogy asztallap éle milyen kiképzést kapjon. Készítünk merőleges élű, vagy mart élű dekor asztallapokat. Ezek a lapok szinte bármelyik raktáron lévő asztallábunkra, asztalbázisunkra szerelhetők.