+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Padrendszerek

Szűrő
Tulajdonságok
1 / 2

Kárpitos padok és étteremi padrendszerek, egyedi beépített boxok Dublino System, kárpitozott éttermi padrendszer, beépített padjai méltán népszerű termék a magyar vendéglátóipari bútor piacon. Az éttermi box rendszerünk rendelhető több kivitelben, egyedi méretre gyártva, különböző színekben. Választható külön lábakon álló, a termék sarkain a kiválasztott anyagból, és színben kivitelezett verzió. Megrendelőink kérésére gyártunk dobogó szerű, zárt alsó szerkezetes padokat. Ezek előnye, hogy az ülés alatt esztétikailag takart helyen futhat gépészeti egység, légtechnika, vagy akár elektromos rendszer. Ez esetben egyszerűen kialakítható a vendégek által használható konnektor. A kárpittal bevont ülőke és háttámla rész kérhető a Dublino széles kárpit, és műbőr, vagy valódi bőr kínálatából választott anyag, vagy a megrendelőnk által hozott vevő kárpit is. Minden kárpitozott felület esetében vállaljuk a steppelt, varrott ( rombusz, kör, függőleges, vízszintes ) felület kialakítását. Gombbehúzott, gombos, tűzött, gombtűzött verziókat is készítünk. Chesterfield stílusú padokat is gyártunk. Vállaljuk magas bár padrendszer gyártását is. Ez esetben is rendelhető zárt doboz jellegű bázissal, vagy lábakon álló szerkezettel. Kárpitozott padjaink kimondottan a vendéglátás extra követelményeinek megfelelően erős időtálló anyagokból gyártjuk. Ezért nyugodt szívvel ajánljuk éttermek, vendéglők, sörözők, pizzériák, kávézók, pékségek, klubok, cukrászdák, szállodák, és hotelek részére. Modern és klasszikus kiviteleke is gyártunk. Egyedi igény esetén íves kör verziók is rendelhetők.