+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink!

A Dublino a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen nem fogad látogatókat, de kérdéseiket, ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket továbbra is fogadjuk telefonon és email-ben munkaidőben, ezeket az elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. 

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

HPL (compact) belteri asztallapok

Szűrő
Ajánlás
Szín
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ár
1 / 2

HPL asztallapok kimondottan kiváló kopásállóságú, strapabíró anyagok. Az alapanyag 10 mm és 12 mm között mozog. Ezek a modern megjelenésű asztallapok kiváló berendezési tárgyai modern éttermeknek, szállodáknak, kluboknak, puboknak. A termék kültéri HPL asztallapként is használható. Ezek a compact asztallapok több színben rendelhetők. Léteznek belőlük fekete bázisú, különböző felületű asztallapok. A letisztult design kedvelőknek a fehér bázisú, teljesen fehér felületű HPL lapokat ajánljuk. Újdonság a fa imitációjú strukturált felületű fa utánzatú HPL lap.

Raktárkészletről kínáljuk azonnal fekete és fehér HPL asztallapjainkat.