+36-1-422-0414

Elérhetőségek

A Dublino a járványhelyzetben is teljes mértékben üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen május 18-tól ismét a megszokott rendben fogad látogatókat. Bővebb információkat alább talál. A leggyakrabban előforduló kérdések és válaszok a láblécben található Gyakran ismételt kérdések oldalon olvashatók, érdemes átnézni.

Bemutatóterem

Elérhetőségek
Dublino
1149 Budapest, Fogarasi út 11a
Vezess oda (Google) Vezess oda (Waze)
Nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök
09:00-17:00
Péntek09:00-16:00
Szombat-VasárnapZárva


Budapesti bemutatótermünk május 18-tól ismét a megszokott rendben fogad látogatókat. A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. A leggyakrabban előforduló kérdések és válaszok a Gyakran ismételt kérdések oldalon olvashatók, érdemes átnézni. 

Raktáraink

Elérhetőségek
Cím - Furlab Kft. (Dublino)
1044 Budapest, Ezred u. 1-3.
Vezess oda (Google) Vezess oda (Waze)
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek08:00-16:00
Szombat-VasárnapZárva

Állunk szolgálatára
Segítünk ötletei megvalósításában!
A leggyakrabban előforduló kérdések és válaszok a láblécben található Gyakran ismételt kérdések oldalon olvashatók, érdemes átnézni. Amennyiben kérdésére nem talált választ, bátran írja meg nekünk, hogy miben segíthetünk és kollégánk hamarosan felkeresi Önt!
Hírlevél feliratkozás