+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Chiavari szék

Szűrő
Ajánlás
Stílus
Tulajdonságok
Ár

Chiavari szék, amerikai típusú esküvő szék

A Dublino kínálatában megtalálhatók a chiavari székként ismert termékek. Kínálunk kültéri használatra is alkalmas  alumínium vázas chiavari széket. Megrendelőink választhatják ezt a kedvelt formájú széket vas, acélvázas chiavari szék verziót is. Ezek a termékek kiváló szilárd szerkezetüknél fogva ideális rendezvény székek.  Minkét váz alapanyag esetén a termékeke felületének színe választható. Raktárprogramunk része a metál pezsgő színterezett alumínium és fém vázas kivitel. Ezekhez a termékekhez kínálunk kényelmes feltépőzárazható ülőpárnát is. Az szivacsolt ülőpárnák a termék részei az árak a párnák árát tartalmazzák.
A székek ülőfelület lehet kárpitozott, vagy fém ülőke. Utóbbi esetében rendelhető utólag felszerelhető különböző vastagságú és kárpitozású mosható párna. Európai importból kínálunk fa vázas chiavari székeket is. Ez a közismert szék kiválóan alkalmas rendezvény széknek. A bükkfavázas verziót többször amerikai típusú székként is emlegetik. A favázas verzió esetében is megválasztható a váznak és az ülőkének a színe. A terméket ajánljuk esküvő széknek, rendezvény széknek.