SCAB

Szűrő
Ajánlás
Mutasd a termékeket
Ajánlás otthonra
Mutasd a termékeket
Szín
Mutasd a termékeket
Anyag
Mutasd a termékeket
Stílus
Mutasd a termékeket
Tulajdonságok
Mutasd a termékeket
Ár
Mutasd a termékeket

S•CAB

A minimalizmus és fenntarthatóság megteremtője szabadtérenKültéri kollekció


A kikapcsolódás utáni vágy a szabadtéren valósággá válik a S•CAB kültéri kollekciójával: Praktikus és rugalmas megoldások, funkcionalitással és vidámsággal ötvözve. A 100%-ban Olaszországban gyártott  termékek letisztult megjelenése és minőségi anyaghasználata tükrözi a márka elhivatottságát a fenntarthatóság és a minimalizmus felé. GO GREEN kollekciójukban minden bútor, élettartamuk végén lévő hulladék (műanyag palack, élelmiszercsomagolás) vagy termelési maradék felhasználásával készül.

 

Székek

A kollekcióban nagy hangsúlyt kapnak a pasztell színek, amelyek egymással és a kollekció más darabjaival is tökéletes harmóniát alkotnak. A kültéri székek anyaghasználatában megjelenik a rozsdamentes alumínium, a megerősített műanyag, vízálló szövet és a hajókötél amelyek mindegyike a szabadtér viszontagságaira lett tervezve. A formák és a színek összhangja mellett a S•CAB a biztonságra és a minőségre is nagy hangsúlyt fektet, így a termékek mindegyike CATAS minősítéssel rendelkezik.


 ASZTALOK


Kültéri asztalaik a textúrák és formák játékáról szólnak. A bővíthető és fix asztalok, illetve egyedileg kombinálható bázisok és asztallapok között biztosan megtaláljuk a tökéletesen passzoló darabot. Praktikus lehajtható mechanikájú asztalbázisok és kezelést nem igénylő, időjárásálló lapok kombinációja a kültér viszontagságaira tervezve.