+36-1-422-0414

Tisztelt Ügyfeleink!

A Dublino a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is üzemel. Budapesti bemutatótermünk személyesen nem fogad látogatókat, de kérdéseiket, ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket továbbra is fogadjuk telefonon és email-ben munkaidőben, ezeket az elérhetőségeinket megtalálják Kapcsolat oldalunkon. 

A megrendeléseket biztonságos házhozszállítással teljesítjük, raktárkészletről történő rendelés esetén akár azonnali vagy néhány napos határidővel. Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Fonatos kültéri székek

Szűrő
Ajánlás
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ár
1 / 5

A Dublino úttörőként kezdte forgalmazni Magyarországon a mára elterjedt polyrattan, fonatos, rakásolható kültéri széketFonatos, fonott, műanyag nád, rattan székek több színben és fonattal vásárolhatók meg. Újdonságnak számítanak a koptatott fonatos székek. A székek karfás, karos, és karfa nélküli verzióban raktárról átvehetők. Ezek a székek anyaguknál fogva minden időjárási viszonynak kitehetők. Könnyű szerkezetüknél fogva ideálisak a vendéglátóipari bútoroknak. A termékek ideálisak terasz bútornak, mert rakásolhatók, rakatolhatók, egymásba rakhatók, sorolhatók, könnyű hegesztett alumíniumszerkezetűek. Tessil betétes székeink modern vonalvezetésűek. A legnépszerűbb fonat színek: barna, koptatott fekete, beige, szürke, fehér. A székeket éttermek, vendéglők, csárdák, sörözők, pizzériák, gyorséttermek, kávézók, pékségek, cukrászdák, szállodák és hotelek teraszára ajánljuk. Polyrattan kültéri bútoraink széles kínálatban megtekinthetők bemutatótermünkben.