+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Beltéri bárszékek

Szűrő
Ajánlás
Szín
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ajánlás otthonra
Ár
1 / 21

Eladó Bárszékek budapesti raktárról


Beltéri bárszék kollekciónkban modern és klasszikus darabok egyaránt megtalálhatóak. A különféle stílusú és kialakítású székek között Ön is biztosan megleli azokat a modelleket, amelyek évekig szolgálják vendégeit. Bútorozza be vendéglátóhelyét a Dublino modelljeivel!


A Dublino széles skálán kínál bárszékeket. Favázas bárszékek széles szín és anyagkínálatban rendelhetők. Választható bükkfa vázas bárszék és tölgyfa vázas bárszék, kárpitozott ülőfelületű bárszék. Kínálatunk része a hajlított bükkfavázas bárszék, „thonet” jellegű karfás, karos bárszék, mely ideális bisztrók bútorának, bisztró bárszék. Modern terekbe ajánljuk a fa és a műanyag kombinációjú, design bárszékeinket. Fém és teljes műanyag vázú termékeink is megfelelnek a legmagasabb európai vendéglátóipari szabványoknak. Fém bárszékeink között megtalálhatók a „xavier” típusú indsztriál termékek. „Xavier” bárszékeink a legnépszerűbbek manapság. X hátú, kereszt háttámlás bárszék, cross bárszékek budapesti raktárról átvehetők. A termékek kiválóan alkalmasak étterembe, vendéglőbe, sörözőbe, pizzériába, kávézókba, cukrászdákba, pékségekbe, klubokba. A mai trendeknek megfelelően az industrial bárszékek, ipari jellegű, koptatott felületű, antik hatású, vintage bárszékek és retro bárszékek is kínálatunk részei. A hagyományos ülésmagasságú 74-76 cm és az alacsonyabb munkapultokhoz alkalmas 60 cm ülésmagasságú bárszékek közül is választhatnak megrendelőink. Bizonyos termékek a raktárprogramunk része, melyek azonnal átvehetők.