+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Furnéros beltéri asztallapok

Szűrő
Ajánlás
Stílus
Tulajdonságok
Ár

Furnéros éttermi asztallapok több méretben és színben rendelhetők a Dublinonál. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak beltéri étteremi asztallapnak. Ajánljuk termékeinket vendéglők, pubok, klubok, szállodák és hotelek éttermei és kávézók részére. Az asztallap anyaga lehet bükkfa furnér, vagy tölgyfa furnér. Az asztallapokat egyedi méretben készítjük megrendelőink igénye szerint. Gyártunk furnéros asztallapot 2 cm, 2,5 cm vagy 3 cm vastag vagy duplungolt 4 cm, 5 cm, 8 cm vastagságban.

Az termékek lehetnek négyzetes, téglalap vagy kerek, kör fa furnéros asztallapok. A furnér felületét megrendelőink kérhetik, antikolt, koptatott, régies hatású felülettel. A fa furnért ilyen esetben a gyártó üzemben kefélik, így lesz kefélt felületű furnér asztallap.