GRATTONI

Szűrő
Ajánlás
Mutasd a termékeket
Stílus
Mutasd a termékeket
Tulajdonságok
Mutasd a termékeket
Szín
Mutasd a termékeket
Ajánlás otthonra
Mutasd a termékeket
Anyag
Mutasd a termékeket
Ár
Mutasd a termékeket

GRATTONI

OLASZ MINŐSÉG, KIVÉTELES DESIGNLounge garnitúra

Luxus életérzés és maximális kényelem a GRATTONI lounge garnitúráival. Kültéri szettjeik újra definiálnak mindent, amit eddig a kültéri bútorokról gondoltunk. A letisztult elegancia és minőség kombinációja lehetővé teszi, hogy a nappali melegsége és kényelme ne érjen véget, ahogy kilépünk a szabad levegőre. A garnitúrák váza leggyakrabban rozsdamentes alumíniumból készül, amit időjárásálló kötél megoldásokkal és vízlepergető párnákkal kombinálnak, ezzel tökéletes összhatást alkotva.

Székek


Kifinomult design egy kis olasz mediterrán hangulattal fűszerezve. Ezt nyújtják a GRATTONI kényelmes kültéri székei, amelyek nem csak megjelenésük, hanem kényelmük miatt is felhívják magukra a figyelmet. A magasfokú komfortról a vízlepergető huzatú párnák gondoskodnak. A kültéri székek a különböző fonatos megoldásaikkal igazán egyedivé varázsolják a külső tereket.
Napágyak


Pihenés magas fokon a GRATTONI napozóágyaival. A megszokott formáktól elrugaszkodó pihenőágyak a tér központi elemeként funkcionálnak akár a medence partján, vagy a teraszon. A szimpla verziók mellett, kétszemélyes dupla napágyak, cabanak és daybed-ek is megtalálhatók kínálatukban.