+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Cégünk

Cégünk kimondottan a vendéglátóipari egységek és közületek kiszolgálására rendezkedett be, ez garantálja, hogy rendelését gördülékeny kiszolgálással és a legmagasabb színvonalon tudjuk biztosítani. Vendéglátóipari, konferencia és szállodai bútorok kereskedelme, bútorbérlés, beltéri és kültéri bútorok a fő profilunk 


  • Minőségi design bútorok, széles választék. Kínálatunkban az európai szabványoknak megfelelő, strapabíró és egyben elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathat.

  • A nagy mennyiség specialistája. Cégünk kifejezetten vendéglátóipari egységek és közületek igényeire specializálódott. 

  • Raktárkészletről, akár azonnal is! Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

  • Speciális igények kiszolgálása. Terasz és beltéri bútorok egyedi igényekre szabva. Különleges igénye lenne? Kérje egyedi árajánlatunkat! 

Történetünk

A kezdetek az ezredfordulóig és Budapestre nyúlnak vissza, 2001 óta egy családi vállalkozásból dinamikusan fejlődött fel a Dublino Közép-Európa meghatározó bútor nagykereskedőjévé. Magyarország mellett Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Románia piacán is jelen vagyunk. 

Célunk és küldetésünk

hogy a hazai és európai vendéglátást magasabb színvonalra emeljük továbbra is minőségi bútorainkkal, piacvezetőként Közép-Kelet-Európában. Mindezt minőségi vendéglátóipari bútorok szállításával üzleti partnereink számára, innovatív és ügyfélbarát szolgáltatásokkal támogatva. 


KÉRDÉSE MERÜLT FEL? HÍVJON MINKET A +36 1 422 0414 SZÁMON, AHOL KOLLÉGÁINK KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE!