+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Asztallábak

Szűrő
Ajánlás
Szín
Anyag
Stílus
Tulajdonságok
Ár
1 / 12

A Dublino Európa egyik legszélesebb asztalláb kínálatával és azonnal elérhető raktárkészletével rendelkezik. A klasszikus, hagyományos modellek mellett egyedi darabokat is talál. Legnépszerűbb termékeink, a központi fém asztalláb és a francia öntöttvas bisztró asztalláb mellett egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk.

Vendéglátóipari eladó asztallábak, HORECA termékek széles kínálatban:

Kínálatunk része, a legismertebb központi fém, vas asztalláb.  Az oldalunkon a termékek nagy részénél feltűntetjük az árakat. Asztallábak ár ral. Ezek a termékek kialakításuknál fogva leginkább alkalmasak éttermek, kávézók, cukrászdák, hotelek, szállodák asztalaihoz, központi asztallábnak. Az asztal közepén lehelyezett lábak minden elrendezési variációban könnyen körbeülhetők. Ezáltal a használatuk egyszerű és kényelmes. Ezek a termékek alkalmasak, kültéri és beltéri használatra. A termékek nagy része igény szerint felár ellenében egyedi magasságban állítható, és színben is kérhető. Normál magasságú ás bárasztalláb kivitel is választható.

Népszerűek a francia öntöttvas bisztró fém asztallábak, melyek öntöttvas formájának köszönhetően a klasszikus bisztró hangulatot tükrözik. Ezek a termékek családonként több verzióban elérhetők a raktárkészletünkről. Az asztallábak színe felár ellenében bármely egyedi színben kérhető.

Asztallábak formák szerint:

Megrendelőink részére kínálunk több formában asztalbázist. Lapos, kerek, négyzetes, vagy téglalap formájú. Piramis jellegű, kúpos, esztergált asztallábat. Zártszelvény alkatrészt is tartalmaznak ezek a termékek. Kínálatunk kiterjed a modern és design termékekre is.

Asztallábak felülete:

A termékek felülete lehet porszórt, színterezett, polírozott alumínium, króm, vagy rozsdamentes inox. A legnépszerűbb, legtöbbet értékesített verzió a fekete színterezett asztalláb.

Összecsukható, lehajtható felhajtható asztalláb:

Ezek a termékek kiválóan alkalmasak kültéri terasz használatara, vagy rendezvényeken történő használatra.

Az asztallábra szerelt mechanika által az asztallap könnyű mozdulattal lehajtható, felhajtható, összecsukható így a termék könnyen fogható, szállítható. A termékek többségénél az asztallap lehajtása után az asztalok szorosan egymás mellé sorolhatók. Így kis helyen tárolhatók, szállíthatók. Ezek a termékek alumínium szerkezetűek, így aránylag könnyűek. Kültéri és beltéri felhasználásra alkalmasak.