Asztallábak

Szűrő
Ajánlás
Mutasd a termékeket
Szín
Mutasd a termékeket
Anyag
Mutasd a termékeket
Stílus
Mutasd a termékeket
Ajánlás otthonra
Mutasd a termékeket
Tulajdonságok
Mutasd a termékeket
Ár
Mutasd a termékeket

A Dublino Európa egyik legszélesebb asztalláb kínálatával és azonnal elérhető raktárkészletével rendelkezik. A klasszikus, hagyományos modellek mellett egyedi darabokat is talál. Legnépszerűbb termékeink, a központi fém asztalláb és a francia öntöttvas bisztró asztalláb mellett egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk.

Vendéglátóipari eladó asztallábak, HORECA termékek széles kínálatban:

Kínálatunk része, a legismertebb központi fém, vas asztalláb.  Az oldalunkon a termékek nagy részénél feltűntetjük az árakat. Asztallábak ár ral. Ezek a termékek kialakításuknál fogva leginkább alkalmasak éttermek, kávézók, cukrászdák, hotelek, szállodák asztalaihoz, központi asztallábnak. Az asztal közepén lehelyezett lábak minden elrendezési variációban könnyen körbeülhetők. Ezáltal a használatuk egyszerű és kényelmes. Ezek a termékek alkalmasak, kültéri és beltéri használatra. A termékek nagy része igény szerint felár ellenében egyedi magasságban állítható, és színben is kérhető. Normál magasságú ás bárasztalláb kivitel is választható.

Népszerűek a francia öntöttvas bisztró fém asztallábak, melyek öntöttvas formájának köszönhetően a klasszikus bisztró hangulatot tükrözik. Ezek a termékek családonként több verzióban elérhetők a raktárkészletünkről. Az asztallábak színe felár ellenében bármely egyedi színben kérhető.

Asztallábak formák szerint:

Megrendelőink részére kínálunk több formában asztalbázist. Lapos, kerek, négyzetes, vagy téglalap formájú. Piramis jellegű, kúpos, esztergált asztallábat. Zártszelvény alkatrészt is tartalmaznak ezek a termékek. Kínálatunk kiterjed a modern és design termékekre is.

Asztallábak felülete:

A termékek felülete lehet porszórt, színterezett, polírozott alumínium, króm, vagy rozsdamentes inox. A legnépszerűbb, legtöbbet értékesített verzió a fekete színterezett asztalláb.

Összecsukható, lehajtható felhajtható asztalláb:

Ezek a termékek kiválóan alkalmasak kültéri terasz használatara, vagy rendezvényeken történő használatra.

Az asztallábra szerelt mechanika által az asztallap könnyű mozdulattal lehajtható, felhajtható, összecsukható így a termék könnyen fogható, szállítható. A termékek többségénél az asztallap lehajtása után az asztalok szorosan egymás mellé sorolhatók. Így kis helyen tárolhatók, szállíthatók. Ezek a termékek alumínium szerkezetűek, így aránylag könnyűek. Kültéri és beltéri felhasználásra alkalmasak.