A kárpitozott székek titkai

2020. January 26.
A kárpitozott székek titkai
Kollekcióink tervezésekor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális trendeket, valamint hangsúlyt fektetünk a praktikussági és kényelmi szempontokra. 2020-as kollekcióink születésekor is így tettünk, ennek köszönhetően pedig legújabb kollekcióink gyakori darabja a kárpitozott szék.

A kárpitozott szék eleganciát sugároz

Egy kárpitozott szék a vendéglátóhelyen vendégei felé is üzenetet hordoz. Nem hiába választottuk a kárpitozott külsőt idei kollekcióink egyik jelentős eleméül: exkluzív külsőt kölcsönöz, így vendéglátóhelye presztízsét is emelik, a vendégek első benyomása így azonnal a minőség lesz. A kárpitozott vendéglátós bútorok által idézett elegancia egészen a reneszánsz és barokk korig nyúl vissza, de kialakításuktól és színviláguktól függően a modern, minimalista környezetnek is remek kiegészítői lehetnek.

A kárpitozott székek egyedülállóan képesek arra, hogy mintákat csempésszenek vendéglátóhelyére. A berendezni kívánt terem stílusától függően választhat egyszínű vagy anyagában mintás bútorokat is. A steppelt fotelek (LINK: DL CRYSTAL) első pillantásra is kényelmesnek hatnak, vendégei szinte fel se akarnak majd állni belőlük, így ideális elemei lehetnek egy kávézó vagy szivarszoba rejtett zugainak. Szintúgy remek választás szállodákba, hiszen az előtérben elhelyezve akár a várakozás okozta kellemetlenségeket is elűzhetik a kényelmes ülőbútorok, a szobákban pedig az otthonosság érzetét kelthetik.

Miért fontos a kialakítás?

Új modelleink fotelszerű ergonomikus kialakításának köszönhetően leveszik a terhet a hát alsó részéről, valamint a derékról. Ezáltal amellett, hogy kényelmet biztosítanak, arról is gondoskodnak, hogy vendégei teljes mértékben ellazulhassanak, és komfortosan érezzék magukat. 

A kárpitos szék fazonjának megválasztásával még inkább hangsúlyozhatja vendéglátóhelye stílusát. Amennyiben üzleti szempontból a vendégek gyors cserélődése a cél, úgy egyszerűbb formatervű, karfa nélküli modelleket ajánlunk. Másrészről, ha inkább hosszabb időre marasztalná vendégeit, magasabb háttámlás, karfás székeinket érdemes böngésznie

A képen asztal, beltéri, mennyezet, padló látható

Automatikusan generált leírás

A színek ereje meghatározó lehet a választásban

Design székeink formáinak sokszínűsége mellett színek terén is széles skálán válogathat. A semleges színek remekül használhatóak a tér optikai bővítéséhez, valamint modern és sikkes atmoszféra megteremtéséhez. Emellett a natúr színek – főként a fehérhez közeli árnyalatok – a higiénikusság és tisztaság látszatát is erősítik, mely különösen előnyös például egy étterem vagy hotel esetében. 

A színek pszichológiai hatásait is érdemes figyelembe venni a választáskor: a bézs, fehér, halványszürke és nude színek erősen relaxáló hatásúak. Ezt kihasználva vendégeit további maradásra és fogyasztásra bírhatja pusztán a berendezés megválasztásával. Ezzel szemben a vöröses színek hatására vendégei étvágyát növelheti, így akár gyorsíthatja is az ott töltött időt az újabb vendégek fogadása érdekében. 

Elegáns éttermek, lounge-ok és magas színvonalú bárok esetében kollekciónk darabjai tökéletes választásnak bizonyulnak mind praktikussági és kényelmi, mind üzleti szempontokból. Tekintse meg a modelleinket és kérjen személyre szabott ajánlatot!