AT BERG SOFA

AT BERG SOFA

Design gombtűzött plüss kanapé
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.76000000
deviza eladási árfolyamán

Design gombtűzött plüss kanapé

Az AT BERG Kanapé -  Elegancia és kényelem egyetlen darabban!

Ez a kanapénem csupán egy ülőhely, hanem egy különleges élmény és stílusforrás minden olyan helyiségben, ahol megjelenik.

A modern és egyedi vonalvezetés, amely az AT BERG kanapéra jellemző, azonnal magával ragadja a tekintetet. Nem csak egy egyszerű ülőalkalmatosság, hanem egy dizájn darab, amely a tér domináns eleme lehet. Az egyedi kárpitválaszték lehetővé teszi, hogy teljes mértékben testre szabhasd a kanapét hogy harmonizáljon a környezettel és a helyiség stílusával.

Az AT BERGkanapé nem csak szemet gyönyörködtető, hanem rendkívül kényelmes is. A magas minőségű párnázat és a gondosan kidolgozott ülőfelület garantálja, hogy minden pillanatban a legmagasabb kényelemben lehetsz. Legyen szó egy kellemes ebédről, baráti beszélgetésről vagy egy rövid pihenőről, ebben a kanapéban mindig tökéletesen érezheted magad.

Az AT BERG kanapé tökéletes választás éttermeknek, szállodáknak és apartmanoknak is. A beltéri lobby kanapéként is használható, amelynek eleganciája és kényelme az érkező vendégeket azonnal lenyűgözi. A minimalista vonalak és a letisztult stílus a dizájn kedvelőinek is magas színvonalú élményt nyújt.

Legyen a belső tér egy olyan hely, ahol az elegancia és kényelem harmonikusan együtt létezik. Fedezd fel az AT BERG kanapé nyújtotta lehetőségeket, és teremtsd meg a tökéletes hangulatot

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
76
Mélység (cm)
72
Szélesség (cm)
139
Súly (kg)
18
Részletek
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Skandináv
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Kárpitos
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem