AT BONA

AT BONA

Kárpitos design szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kárpitos design szék

AT BONA Design Szék: Egyedülálló Stílus és Kényelem

Az AT BONA design szék a vendéglátóipari térben új dimenziót nyit: egy olyan egyedülálló széket kínál, amely páratlan stílusban és kényelemben fogadja vendégeidet. Ez a kárpitos fémvázas szék a modern dizájnt és a funkcionalitást tökéletes harmóniában ötvözi.

Az AT BONA design szék a figyelem középpontjába kerül minden vendéglátóipari környezetben. A lenyűgöző fémváz erős és stabil alapot biztosít, míg a magas minőségű kárpitozás kényelmes és pihentető ülési élményt nyújt. A szék elegáns és letisztult megjelenése pedig garantáltan feldobja a helyszínt, és a vendégek szemében is emlékezetessé teszi az élményt.

Az AT BONA kifinomultságot és funkcionalitást hoz magával. A fémváz tartósságot és stabilitást garantál, így hosszú távon is tökéletes választás. A kárpitozott ülőfelület pedig nemcsak kényelmes, hanem az egyedi szín- és anyagválasztással a helyszín stílusához is illeszkedik.

Az AT BONA szék a  vendéglátóipar csúcsminőségű székének tekinthető, amely stílust és kényelmet visz vendégeid élményébe. Ha igazán különleges hangulatot és eleganciát szeretnél teremteni a vendéglátóipari terekben, válaszd az AT BONA Design Széket, és garantáltan emelkedjen a helyszínek színvonala és vendégeid elégedettsége!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
83
Mélység (cm)
62
Szélesség (cm)
57
DB / doboz
1
Ülőfelület magasság (cm)
50
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Karfás
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kövess instagramon
Megnézem