AT BOOM

AT BOOM

Elegáns ívelt támlás kagyló formájú cukrászdai szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 390.37000000
deviza eladási árfolyamán

Elegáns ívelt támlás kagyló formájú cukrászdai szék

Az AT BOOM cukrászdai szék olyan páratlan eleganciát és kényelmet hoz a cukrászdákba, amelyek összhangban vannak az ízletes ésüteményekkel. Ez a szék nem csupán egy ülőalkalmatosság, hanem egy stílusos és kifinomult megoldás, amely fokozza a cukrászda atmoszféráját és kényelmét.

Az AT BOOM szék figyelemre méltó dizájnjával és gondosan kialakított részleteivel varázsolja el vendégeidet. Az ergonomikus ülőfelület és a kényelmes háttámla tökéletes támasztást nyújtanak a hosszabb időtartamú tartózkodáshoz, miközben lehetővé teszik a vendégeknek, hogy élvezzék az ízletes desszertek és italok kínálatát.

Az AT BOOM szék tartós szerkezete és minőségi anyaghasználata garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot, amelyre a vendéglátóipari területen szükség van. A választható kárpitok és színek lehetővé teszik, hogy a szék tökéletesen illeszkedjen a cukrászda stílusához és kialakításához.

Legyen szó akár reggeliről, délutáni tea időszakról vagy desszertek kóstolásáról, az AT BOOM szék emelni fogja a cukrászda hangulatát és megjelenését. Válassza az AT BOOM-ot, hogy vendégei élvezhessék az ízletes ételeket és italokat egy olyan kényelmes és elegáns környezetben, amely megfelel a legmagasabb minőségi és vizuális elvárásoknak.

A termékből kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem szolgálunk ki.

A termékeken DUBLINO márkajelzés található.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
88
Mélység (cm)
46
Szélesség (cm)
64
Ülőfelület magasság (cm)
47
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Stílus
Elegáns
Anyag
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Szín
Barna
Taupe
Kövess instagramon
Megnézem