AT CHER

AT CHER

Favázas kárpitos karfás szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Favázas kárpitos karfás szék

Az  AT CHER szék egy olyan műalkotás, amely az elegancia és a kényelem tökéletes ötvözését hozza el otthonodba. Kifinomult dizájnja és magas minőségű kivitelezése által ez a szék nem csupán egy ülőalkalmatosság, hanem a belső tér megkoronázása is.

Az AT CHER szék látványában azonnal magával ragadja. Letisztult vonalai, finom részletei és választható színei a modern lakberendezés jegyében születtek meg. Legyen szó étkezőről, nappaliról vagy hálószobáról, az AT CHER  szék mindenhová tökéletesen illeszkedik, hozva magával a stílus és elegancia érzetét.

Nem csak a külseje, de a komfortja is páratlan. A párnázott ülőfelület és háttámla maximális kényelmet nyújt, így hosszú beszélgetések, vacsorák vagy munkavégzés során is kényelmesen érezheted magad. A tartós szerkezet és a minőségi anyagok pedig biztosítják, hogy az AT CHER szék hosszú éveken át tökéletes állapotban szolgáljon.

A  szék nem csak egy ülőhely, hanem egy életstílus kifejezője is. A kifinomult formák és a magas minőség együttesen teszik ezt a széket az igényes otthonok nélkülözhetetlen részévé. Legyen szó a családi vacsoráról vagy baráti összejövetelről, az AT CHER szék mindig az elegancia és kényelem jegyében szolgálja ki igényeidet. Fedezd fel az AT CHER székét, és adj otthonodnak egy új dimenziót!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
77
Mélység (cm)
58
Szélesség (cm)
55
Ülőfelület magasság (cm)
50
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fa
Kárpitos
Tulajdonságok
Beltéri
Karfás
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Kövess instagramon
Megnézem