AT MERRY

AT MERRY

Kárpitos fémvázas éttermi szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kárpitos fémvázas éttermi szék

Az AT MERRY szék azoknak a helyeknek a tökéletes kiegészítője, ahol a kényelem és a stílus egyesül. Legyen szó éttermekről, kávézókról, szállodákról vagy bárokról, ez a szék kiválóan megfelel a vendégek igényeinek.

Egyedi tervezésű fémváza stabil alapot biztosít, míg a kárpitos felület kiváló komfortot és elegáns megjelenést nyújt. A strapabíró anyagok és gondos kidolgozás garantálják a hosszú élettartamot, így a vendégek hosszú távon is élvezhetik a kényelmet és a minőséget.

Az egyedi kárpitválasztéknak köszönhetően könnyedén illeszthető bármilyen helyszín és márka arculatához. A szék modern formája és letisztult vonalai a dizájn részleteit is magukba foglalják.

A szék kiváló ergonómiával rendelkezik, így a vendégek hosszabb időn át is kényelmesen ülhetnek. Az AT MERRY Szék tökéletesen alkalmazkodik a különböző helyszínekhez, bárhol is legyenek használva.

Az AT MERRY szék az elegancia és a kényelem tökéletes harmóniáját hozza vendéglátóipari helyére. Tegye vendégei élményét még emlékezetesebbé ezzel a kifinomult és stílusos székkel, amely minden pillanatban kiemelkedően szolgálja a komfortot és a megjelenést.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
76
Mélység (cm)
63
Szélesség (cm)
57
Ülőfelület magasság (cm)
50
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Karfás
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Kárpitos
Kövess instagramon
Megnézem