Az összecsukható, stílusos konferencia szék megmentheti rendezvényeit

2020. January 22.
Az összecsukható, stílusos konferencia szék megmentheti rendezvényeit
Bár a szalagavató időszak lassan a végéhez közeledik, a beltéri konferenciák szezonja még közel sem ért véget, ráadásul hamarosan beindul az esküvőszezon is, úgyhogy a rendezvényhelyszíneken a megfelelő székek és egyéb bútorok beszerzése sem várathat magára. A különböző profilú rendezvények esetében kulcskérdés a megfelelő berendezés, ami illik az esemény stílusához, de a résztvevők kényelmét is garantálja. A Dublino KONF konferencia szék modellünk minden ezirányú kívánalomnak eleget tesz, ráadásul üzleti szempontból is megtérülő választás.

Kifogástalan megjelenésű konferencia szék

A Dublino KONF konferencia szék egyszerű és letisztult megjelenésű, ebből adódóan rendezvények széles skáláján használható, romantikus esküvőtől az üzleti konferenciáig.


A hagyományos fa konferencia székekkel ellentétben modellünk műbőr borítású, párnázott ülőfelülettel van ellátva. Ennek a kialakításnak köszönhetően akár hosszú időn keresztül kényelmes ülést biztosít a vendégeknek, akik így maximálisan az eseményre tudnak koncentrálni.


A kényelmen kívül a műbőr ülőfelület megjelenés szempontjából is kiváló választás, hiszen praktikuma mellett eleganciát is sugároz.


Sokszínűen felhasználható rendezvény szék

A Dublino KONF konferencia szék minden igényt kielégít. Fehér modellünk ideális eleme esküvői szertartások vagy lakodalmak berendezésének. Kültéren és beltéren egyaránt használható, így téli és nyári esküvőkhöz is megoldást kínál. Univerzális letisztultsága mellett akár virágokkal, szalagokkal vagy masnikkal is díszíthető, hogy még inkább tükrözze a romantikus és elegáns légkört.


A rendezvények mellett modellünk színházak, koncerttermek és szállodai termek berendezéseként is megállja a helyét. Könnyű mozgathatósága lehetővé teszi a terem átrendezését a vendégek számától vagy az aktuálisan szükséges helyigénytől függően.
Praktikus üzleti döntés

Összecsukható és rakásolható kialakítása különösen hasznos lehet az előkészületek közepette. Egy esküvő során a ceremónia helyszínéből pillanatok alatt tánctér varázsolható a székek elpakolásával, de egy előadássorozat szünetében is könnyedén rendezhető át a terem.


A rendezvény végeztével a konferencia székek praktikusan egymásba rakhatóak és kis helyen tárolhatóak. A használat és tárolás során sem kell a székek állapota miatt aggódnia, törésbiztos és strapabíró szerkezetüknek köszönhetően éveken keresztül számíthat rájuk. Vacsorák, álló fogadások rendezésében is teljes körű segítséget tudunk nyújtani asztalrendszer kínálatunk kiváló darabjaival, amelyben faszerkezetes modelleket is talál.


A termékeket összeválogatva rendezvénye teljes berendezéséről gondoskodhat. Legújabb konferencia szék modellünk azonnal rendelhető raktárról, így már a legközelebbi eseményei alkalmával is bevetheti őket. Egyedi ajánlatért keresse fel a termék oldalát!