B DESIRE O VASE

B DESIRE O VASE

Design váza ezüst színben
5 330 Ft / 13,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design váza ezüst színben

Üdvözöllek a Dublino Bútorkereskedésben, ahol minőségi bútorok és dekorációs elemek várnak rád. Szeretném bemutatni neked egy kivételes darabot a kínálatunkból, az ezüst kerek design vázát, mely stílusosan emeli otthonod atmoszféráját.

Termékparaméterek:

  • Kézzel Készített Elegancia: Ezt az ezüst design vázát mesterségesen alkották meg, így minden darab egyedi és különleges. Kézzel készített stílus és minőség, amitől igazán kiemelkedik a tömegből.

  • Méretek: Hossza: 16 cm, Szélessége: 8 cm, Magassága: 16 cm. Az ideális méret, amely lehetővé teszi, hogy a vázát különböző helyeken elhelyezd, és kreativitásoddal játszhass a dekorációval.

  • Minőségi Alapanyag: A vázat prémium minőségű alumíniumból készítették, ami tartósságot és eleganciát garantál.

  • Hammered és Bevonatos Kivitel: Az ezüst váza felülete martolt és bevont, ami egy extra csillogást és egyedi textúrát kölcsönöz neki.

  • Színvilág: A B DESIRE ezüst design váza elegánsan egyszerű, egy színű dizájnt képviselve, ami bármilyen otthoni környezetben kiválóan mutat.

  • Kerek Forma: A váza kerek alakú, ami kiegészíti a modern és klasszikus stílusú otthonokat is.

Az ezüst kerek design váza tökéletesen beleillik különböző helyiségekbe, és egyenesen a trendi, világos életstílushoz kapcsolódik. Nincs is jobb módja annak, hogy az otthonodat egy kis luxussal és stílussal emeld meg, mint az ezüst váza.

Keress minket a Dublino Bútorkereskedésben, és nézz szét más fantasztikus termékeink között is, hogy otthonodat az igazi paradicsommá alakíthasd! Ha kérdéseid vannak, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem