B DORIS W WINDLIGHT

B DORIS W WINDLIGHT

Design gyertyatartó akasztóval
10 674 Ft / 27,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Design gyertyatartó akasztóval

Szia! Üdvözlünk a Dublino Bútorkereskedésben, ahol a minőség és a stílus összefonódik. Engedd meg, hogy bemutassam neked egy olyan különleges darabot a kínálatunkból, amely stílusosan emeli otthonod atmoszféráját: a lyukacsos gyertyatartó asztaldíszt, amely több, mint egy dekorációs elem.

Termékparaméterek:

  • Kézzel Készített Műalkotás: Ez a gyertyatartó asztaldísz kézzel készült, és a figyelem minden részletére kiterjedt. A kézi festés és kidolgozás a minőség és az egyediség záloga.

  • Méretek: Magasság: 25 cm, Átmérő: 18 cm. Az ideális méret teszi lehetővé, hogy ezt a gyertyatartót bármelyik helyiségben elhelyezd, és megadja az egyediség hangulatát.

  • Minőségi Alapanyag: A gyertyatartó asztaldísz vasból készült, amely kiváló tartósságot és eleganciát kölcsönöz neki.

  • Színvilág: A lyukacsos gyertyatartó asztaldísz több színt ötvöz, köztük bézs, arany és szürke, ami az elegáns és klasszikus stílus egyedülálló keverékét nyújtja.

  • Optikai Hatás: A gyertyatartó asztaldísz bross hatást és csillogást hoz létre, ami kiemeli a környezetét.

  • Többfunkciós Design: A lyukacsos mintázat lehetővé teszi, hogy a gyertyatartót más díszítő elemekkel, például virágokkal vagy gyertyákkal is kombinálhatod.

A Dublino Bútorkereskedés mindig az elegancia és a stílus híve volt. Kínálatunk olyan termékeket tartalmaz, amelyek nem csak praktikusak, de igazi stílust képviselnek.

Ez a gyertyatartó asztaldísz tökéletes választás azoknak, akik szeretnék otthonukat stílusosan dekorálni. Tekintsd meg további fantasztikus termékeinket a Dublino Bútorkereskedésben, és találd meg azokat a darabokat, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonod stílusához. Ha kérdéseid vannak, bátran keress minket. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában!

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Kövess instagramon
Megnézem