B FRIDA CANDLE HOLDER

B FRIDA CANDLE HOLDER

41 509 Ft / 105,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Fedezd fel ezt az elegáns és stílusos két darabból álló ezüst színű design gyertyatartót, amelynek korall formája különleges és figyelemfelkeltő. A B FRIDA gyertyatartó kiváló minőségű anyagokból készül, és az ezüst színű felület tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez. A korall formájú dizájnja egyedi és lenyűgöző, ami vizuálisan érdekes elemet ad a dekorációhoz. A gyertyatartó stabil és biztonságos, hogy megfelelően tartsa a gyertyákat. Két darabos kialakítása lehetővé teszi a gyertyák külön-külön vagy együtt történő elhelyezését, ami további változatosságot és kreativitást ad a dekorációnak. A B FRIDA gyertyatartó tökéletes választás lehet otthoni dekorációhoz, asztali központi díszítéshez, vagy akár ajándéknak is. Különleges és stílusos megjelenése garantáltan lenyűgözi a vendégeket, és a gyertyák lágy fénye hangulatos atmoszférát teremt. Fokozd otthonod vagy bármely belső tér dekorációjának szépségét és egyediségét ezzel az ezüst színű design gyertyatartóval, amelynek korall formája garantáltan elbűvöl mindenkit. Teremtsd meg saját stílusos gyertyavilágodat ezzel a különleges dekorációs elemmel!

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Kövess instagramon
Megnézem