B GROTTO WALL CLOCK

B GROTTO WALL CLOCK

Design fali óra
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design fali óra

Szia! Üdvözöllek a Dublino Bútorkereskedésben, ahol a stílus és minőség találkozik. Engedd meg, hogy bemutassam neked egy kivételes darabot a kínálatunkból: a fekete falra szerelhető órát, ami több, mint csak egy időmérő.

Termékparaméterek:

  • Kézzel Készített Elegancia: Ez a falra szerelhető óra egy olyan darab, amelyet kézzel készítettek, így minden részletében egyedi és különleges. A kézi munka iránti elkötelezettség a minőség záloga.

  • Méretek: Hossza: 40 cm, Szélessége: 4 cm, Magassága: 40 cm. Az ideális méret teszi lehetővé, hogy könnyedén elhelyezd otthonod különböző részein, és követhesd az időt stílusosan.

  • Minőségi Alapanyag: A falra szerelhető óra fémből készült, konkrétan vasból, ami nemcsak tartósságot biztosít, hanem egy elegáns megjelenést is.

  • Fekete Varnish: Az óra fekete színe és a lakkozott felület elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az otthonodnak.

  • Analóg Időkijelzés: Az óra hagyományos analóg időkijelzéssel rendelkezik, amely egyszerű és könnyen olvasható.

  • Skandináv Stílus: Az óra dizájnja az egyszerűség és a funkcionalitás jegyében készült, tökéletesen passzolva a skandináv stílushoz.


A Dublino Bútorkereskedés mindig az elegancia és a minőség híve volt. Kínálatunk olyan termékeket tartalmaz, amelyek nem csak praktikusak, hanem egyedi és stílusosak is. Az óra nem csak időt mutat, hanem egy stílusos kiegészítőként is otthonod szerves része lesz.

A skandináv stílus iránt érdeklődők számára ez az óra ideális választás, hogy otthonukat minimalista eleganciával lássák el.

Tekintsd meg további fantasztikus termékeinket a Dublino Bútorkereskedésben, és találd meg azokat a darabokat, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonod stílusához. Ha kérdéseid vannak, bátran keress minket. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában!

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Kövess instagramon
Megnézem