B NAOMI VASE

B NAOMI VASE

Design kerek váza fehér színben
4 744 Ft / 12,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Design kerek váza fehér színben

Szeretném bemutatni neked egy igazi ékkövet a kínálatunkból, a fehér kerek formájú design vázát. Ez a váza nem csak praktikus, hanem egyedi és stílusos kiegészítőként is szolgál otthonodnak.

  • Elegáns design: Ez a váza egy fehér, kerek alakú design remeke, amely könnyedén illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe. Elegáns és letisztult megjelenésével garantáltan vonzza majd a tekinteteket.

  • Minőségi anyagok: A Dublino Bútorkereskedés mindig a legmagasabb minőségű anyagokat kínálja ügyfeleinek, és ez a váza sem kivétel. Tartós és könnyen tisztítható, így hosszú ideig élvezheted szépségét.

  • Kiváló méret: A váza mérete tökéletes a virágok, dekoratív ágak vagy bármilyen más díszítő elem elhelyezéséhez. Kreativitásodnak semmi sem szab határt!

  • Univerzális használat: A B NAOIMI váza tökéletesen alkalmazkodik a különböző stílusokhoz és dekorációs elképzelésekhez. 

A Dublino Bútorkereskedés mindig az otthoni elegancia híve. Kínálatunkat olyan termékek alkotják, amelyek nem csak praktikusak, de igazi stílussal és egyediséggel bírnak. Bútoroktól a dekorációs elemekig minden megtalálható nálunk, hogy otthonodat a saját stílusodnak megfelelően rendezhesd be.

Köszönjük, hogy meglátogattad a Dublino Bútorkereskedés weboldalát, és reméljük, hogy megtaláltad ezt a vázát, amely széppé varázsolja otthonodat. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz megkeresni minket. Örömmel segítünk!

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Kövess instagramon
Megnézem