B YOGA CANDLE HOLDER

B YOGA CANDLE HOLDER

Yoga formájú gyertyatartó
8 200 Ft / 20,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Yoga formájú gyertyatartó

Helló, és üdvözöllek a Dublino Bútorkereskedésben! Engedd meg, hogy bemutassam neked egy különleges darabot a kínálatunkból, a fekete YOGA formájú gyertyatartót. Egyedi és stílusos kiegészítőként emeli otthonod atmoszféráját.

Termékparaméterek:

  • Stílusos Design: Ez a gyertyatartó egy női jógázó formájában pompázik, ami egyszerre modern és egyedi.

  • Méretek: Hossza: 22 cm, Szélessége: 13 cm, Magassága: 30 cm. Ez az ideális méret teszi lehetővé, hogy bármelyik helyiségben könnyedén elhelyezd.

  • Minőségi Alapanyag: A gyertyatartó porcelánból készült, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz neki.

  • Fekete Glazúr: A fekete szín és a matt glazúr ötvözete elegáns megjelenést biztosít a terméknek, ami kiválóan mutat modern otthonokban.

  • Egyszínű Design: A gyertyatartó egyszínű dizájnnal rendelkezik, ami a minimalista stílust és a letisztultságot képviseli. A jógázó női alakja nem csak dekoratív, hanem inspiráló is, hogy emlékeztessen a harmónia és a testi-lelki egyensúly fontosságára.

Termékeink mindig a minőség és a stílus szinonimái, és ez a gyertyatartó sem kivétel. 

Látogass el hozzánk a Dublino Bútorkereskedésben, és tekintsd meg további fantasztikus termékeinket is. Reméljük, hogy ez a gyertyatartó inspirál és segít otthonodat még otthonosabbá és stílusossá varázsolni. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk a legjobb döntés meghozatalában.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Kövess instagramon
Megnézem