Project információk
Barack Hotel Tiszakécske, Tiszakécske

Talán nem hallott még róla, de Tiszakécske és környéke híres baracktermő vidék. A fürdő területén is áll egy öreg barackfa. Innen ered a hotel neve, de a névválasztás ennél mélyebb üzenetet hordoz. A vezetés számára rendkívül fontos a múlt és ezzel együtt tudják honnan érkeztek és hová tartanak.


A vendégek gyógyhely minősítésű, kedves, nyugodt kisváros üdülőövezetében pihenhetnek, közel a folyóparthoz. A komplexumban többféle szálláslehetőség közül választhatnak. Aki elegánsabb környezetre vágyik, megszállhat az újszerű és modern, négycsillagos hotelszobában. Aki a tágas tereket és zöld környezetet kedveli, választhatja a skandináv dizájnban épült, saját fűtött medencével rendelkező prémium apartmanok valamelyikét, vagy a thermal apartmanokat, amelyek közvetlenül a fürdő területén találhatók. Ha pedig inkább a lazább, szabadabb életérzést keresik, a kemping az ideális választás.


Valamennyi vendég számára gazdag szaunavilág, sokoldalú fürdő, wellness és gyógyászat áll rendelkezésre kényeztető kezelésekkel és persze a hotel több szobájában és a lobbyban is a Dublinotól megszokott design és minőség várja az ide látogatókat! 


Ismerje meg többi szállodaprojektünket is!


Állunk szolgálatára
Segítünk ötletei megvalósításában!

A projektben használt termékek