KYOTO OAK

KYOTO OAK

Tölgy bárszék
37 271 Ft / 93,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.76000000
deviza eladási árfolyamán

Tölgy bárszék

Natúr tölgy színű erős éttermi bárszék.

 A termék alkalmas bármely modern éttermi és bár környezetbe. Ülésmagassága álatl 105-110 cm magas pultok mellé ajánljuk.

KYOTO Natúr Minimalista Fa Beltéri Bárszék, tökéletes választás azok számára, akik a letisztult vonalvezetést és a természetes anyagok melegét keresik otthonukba vagy kávézójukba. Ez a natúr színben pompázó, minimalista stílusú bárszék kiváló minőségű fából készült, melynek természetes mintázata minden darabot egyedivé tesz. A bárszék stabil, négylábú kialakítású, amelynek köszönhetően kényelmes és biztonságos ülőalkalmatosság. Az ergonomikusan formált ülőfelülete kényelmet biztosít akár hosszabb időn át tartó ücsörgés során is. A bárszék középmagas háttámlája és a lábak között elhelyezett keresztléc tovább növeli a stabilitást és kényelmet. Az elegáns dió színű árnyalat gondosan kiemeli a fa természetes erezetét, és egyedi karaktert kölcsönöz a bárszéknek. Könnyedén beleolvad a legtöbb modern és hagyományos enteriőrbe, legyen szó bárhangulatról vagy egy otthoni konyhaszigetről. Ez a bárszék nem csak esztétikus, de tartós is. A minőségi anyagok és a megbízható szerkezet hosszú élettartamot garantálnak

A bárszék ülőmagassága 74-76 cm között található, ezt a magasságot 110 cm-es pulthoz ajánljuk!

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
81
Mélység (cm)
35
Szélesség (cm)
50
Ülőfelület magasság (cm)
81
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Anyag
Fa
Tulajdonságok
Beltéri
Szín
Szürke
Barna
Fekete
Stílus
Minimalista
Modern
Kövess instagramon
Megnézem