BC BREZZA

BC BREZZA

Kültéri kárpitos fotel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri kárpitos fotel

Természetes elegancia és modern design találkozik a SCAB BREZZA székben, amely megtestesíti a kényelmet és stílust a legmagasabb szinten. A BREZZA szék tervezésében a funkció és a forma ötvöződik, így egy olyan darabot kapunk, amely nemcsak esztétikailag lenyűgöző, hanem rendkívül kényelmes is.

Az egyedülálló keret-párna kapcsolat lehetővé teszi, hogy a szék szilárdsága és ellenállása kéz a kézben járjon a kifinomult eleganciával. A kárpitozott részek tökéletesen illeszkednek a keretbe, és egyszerű reteszeléssel rögzíthetők egymáshoz, megerősítve a szerkezetet és az esztétikát.

A BREZZA szék nemcsak a formában, hanem az anyagokban is környezettudatos megközelítést képvisel. Az újrahasznosított fonalakból készült szövetek a fenntarthatóságot tükrözik, míg a ragasztómentes szerkezet és az egymásra rakható keretek minimális szállítási méretet eredményeznek, csökkentve a környezeti hatásokat.

A BREZZA szék modern otthonok, teraszok és kültéri terek nélkülözhetetlen darabja. Az egyszerűség és a funkcionalitás egyesül a stílusos kivitelben, és az egyedi dizájnnal rendelkező keresztmetszetű fémlábak további karaktert adnak a széknek.

Töltse meg otthonát vagy vendéglátóegységét a SCAB BREZZA székkel, és érezze meg a kényelmet és a dizájn varázsát egyetlen darabban. Készítse elő a teret a modern kényelemre és stílusra a BREZZA székkel!

TECHNIKAI RÉSZLETEK


Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
79
Mélység (cm)
55
Szélesség (cm)
62
Súly (kg)
10,2
DB / doboz
1
Karfa magasság (cm)
65
Ülőfelület magasság (cm)
46
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Fém
Kárpitos
Kövess instagramon
Megnézem