BC KATE 2344 BARSTOOL

BC KATE 2344 BARSTOOL

Kültéri rakásolható műanyag bárszék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri rakásolható műanyag bárszék

A SCAB KATE bárszék egy olyan bútordarab, amely a letisztult stílus és a funkció tökéletes egyensúlyát hozza létre. A Kate bárszék minimalista vonalai és megtisztított forma jellemzik, amelyek ideálissá teszik mindenféle környezetbe való illeszkedésre.

Az egyik kiemelkedő tulajdonsága a Kate bárszéknek az egymásra rakhatóság és a könnyűség. Ezek a tulajdonságok méginkább megkönnyítik az asztalok elrendezését és a terek használatát a legváltozatosabb beltéri és kültéri szerződéses környezetekben. A bárszék rugalmas és alkalmazkodó jellege révén tökéletes választás mindazon helyek számára, ahol a hely optimalizálása és a funkcionalitás elsődleges szempont.

A Kate bárszék két különböző magasságban érhető el, így lehetőség van választani a legmegfelelőbb verziót az adott környezet és használati cél alapján. A két magasságú változat lehetővé teszi, hogy a Kate bárszék kiegészítse és kiegészítve a Kate kollekciót, még összhangosabb és összehangoltabb megjelenést teremtve.

A SCAB KATE bárszék nemcsak funkcionális, hanem stílusos és időtálló választás is. Az egyszerűség és a kifinomultság ötvözete teszi a Kate bárszéket egy olyan bútordarabbá, amely hosszú távon is vonzó és praktikus marad.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
87,5-97,5
Mélység (cm)
47,5
Szélesség (cm)
47,5
Súly (kg)
5,4-6
DB / doboz
4
Ülőfelület magasság (cm)
65-75
Részletek
Szín
Natúr
Több színben rendelhető
Szürke
Zöld
Kék
Taupe
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Kültéri
Rakásolható
Anyag
Műanyag
Kövess instagramon
Megnézem