BC LADY B

BC LADY B

Műanyag rakásolható éttermi szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Műanyag rakásolható éttermi szék

Ismerje meg a Lady B széket, ahol a többszínű paletta és hét különböző felületopció a különböző típusú vázakkal, valamint a technopolimer vagy párnázott testtel egyesülve, olyan sokoldalú alkalmazást eredményez, amely minden igényt kielégít.

A Lady B szék lenyűgöző választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját stílusához és környezetéhez passzoló verziót. A technopolimer test modern és letisztult megjelenést nyújt, míg a párnázott változat a kényelmet és a luxust hozza magával. A felületválaszték pedig az értékes fekete nikkel és a szatén sárgaréz révén exkluzív és elegáns hangulatot varázsol.

Mindezek mellett a Lady B szék különféle vázakon keresztül jelenik meg, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést bármilyen környezetben. Bárok, éttermek vagy otthonok – a Lady B szék mindenhol jól mutat és funkcionális megoldást nyújt.

Fedezze fel a Lady B szék sokoldalúságát és stílusos megjelenését. A többszínű paletta és a felületek gazdagsága egyedivé és elegánssá teszi ezt az ülőkét, amely minden környezetben kiemelkedik és garantáltan pozitív benyomást kelt. Válassza a Lady B széket a legsokoldalúbb alkalmazásokhoz, és tegye különlegessé bármilyen teret.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
78
Mélység (cm)
58
Szélesség (cm)
56
DB / doboz
4
Karfa magasság (cm)
65
Ülőfelület magasság (cm)
45
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Szürke
Fehér
Fekete
Kék
Narancs
Piros
Taupe
Kövess instagramon
Megnézem