BC LADY B POP

BC LADY B POP

Kárpitos fémvázas prémium minpségű szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Kárpitos fémvázas prémium minpségű szék

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Lady B széket, amely a többszínű paletta és hét különböző felület lehetőségével egy valóban sokoldalú székké válik. Ez a szék kiválóan alkalmazkodik a különböző környezetekhez és igényekhez, hiszen a választékunkban megtalálhatóak a technopolimer vagy párnázott testtel rendelkező változatok, valamint hét különböző felületopció is, köztük az értékes fekete nikkel és a szatén sárgaréz.

A Lady B szék tervezése során arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához és enteriőrjéhez illő változatot. A technopolimer test a modern és letisztult megjelenés kedvelőinek ideális választás, míg a párnázott változat a kényelmet és a luxust preferálók számára tökéletes. A szatén sárgaréz vagy fekete nikkel felületek pedig egyedülálló eleganciát kölcsönöznek a széknek, amelyek bármilyen környezetben kitűnnek.

A Lady B szék különböző típusú vázakkal is rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a megfelelő konfigurációt az adott térhez és igényekhez. Legyen szó bárokról, éttermekről vagy otthonokról, a Lady B szék tökéletes választás a sokoldalú alkalmazásokhoz.

Tegye különlegessé bármilyen helyszínt a Lady B székkel, amely nem csak kényelmet és minőséget kínál, hanem stílusos és egyedi megjelenést is biztosít. Válassza a Lady B széket, hogy a helyiségükben is felfedezhessék a sokoldalúság és a stílus eleganciáját.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
78
Mélység (cm)
58
Szélesség (cm)
56
Súly (kg)
6,4
DB / doboz
2
Karfa magasság (cm)
65
Ülőfelület magasság (cm)
45
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Karfás
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Nappali
Anyag
Fém
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kárpitos / Bőr
Kárpitos / Textil
Kövess instagramon
Megnézem