BC LISA FILò

BC LISA FILò

Design rakásolható kültéri fonatos szék fém vázzal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Design rakásolható kültéri fonatos szék fém vázzal

Engedje, hogy bemutassuk Önnek a Lisa Filò-t, ahol a tengeri kötél ereje és ellenállósága találkozik a kültéri élet dinamizmusával. Ez a kollekció a kényelem és a stílus tökéletes ötvözete, ahol a székek és fotelok megtestesítik a funkcionalitást és a dizájn eleganciáját.

A Lisa Filò székek és fotelek öt különböző szerkezeti és színváltozatban érhetők el, hogy minden területen tökéletesen passzoljanak. A tengeri kötél szövése nemcsak egy esztétikai elem, hanem a tartósságot és az ellenálló képességet is szolgálja a kültéri környezetben.

Az erős szerkezet és a strapabíró anyagok lehetővé teszik, hogy a Lisa Filò kollekció ne csak a privát terekben, hanem a szerződéses projektekben is otthonosan érezze magát. Legyen szó kávézóról, étteremről vagy teraszon való pihenésről, a Lisa Filò mindig a megbízható és stílusos választás.

Engedje, hogy a Lisa Filò székek és fotelok belopják magukat a kültéri területekbe, és tegyék még élvezetesebbé az ott töltött időt. Válassza a funkcionalitást és a dizájn eleganciáját a Lisa Filòval, és élvezze a kényelmet és stílust minden környezetben.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
78
Mélység (cm)
60
Szélesség (cm)
52
Súly (kg)
13
DB / doboz
2
Ülőfelület magasság (cm)
45
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Zöld
Fehér
Fekete
Kék
Piros
Kövess instagramon
Megnézem